FAMPA-València amb el  8M

La federació d’AMPA de l’escola pública fa una crida a pares i mares a unir-se a la reivindicació del moviment feminista per tal de visibilitzar tot el treball que fan les dones i reivindicar la igualtat real entre homes i dones.

FAMPA-València anima a les seues AMPA, davant la pròxima celebració del Dia Internacional de la Dona, a visibilitzar eixe dia i a participar en  tots els actes que es convoquen pel moviment feminista en tots els municipis i ciutats, això sí adaptats a la realitat pandèmica “perquè continua essent primordial la lluita feminista”, explica Rubén Pacheco, president de FAMPA-València.

FAMPA-València continua denunciant la desigualtat a la qual estan sotmeses les dones, ja que són les que pateixen pitjors condicions materials i de vida. No ocupen llocs de responsabilitat al mateix nivell que els homes, discriminadament cobren sous més baixos, l’anomenat sostre de cristall, malgrat que les dones constitueixen més de la meitat de la població mundial i realitzen les dos terceres parts del treball que es fa al món.

Però allò pitjor i més sagnant és que són objectiu principal de la violència de gènere, una lacra a la nostra societat a la qual els diferents governs no han donat suficient resposta i a la què cal destinar tots els recursos i esforços per a poder erradicar-la.

Com a famílies compromeses en l’educació per la igualtat dels seus fills i filles, FAMPA-València diu no a la violència contra les dones, i manifesta que vol contribuir a que esta igualtat siga real i que es visibilitze, d’una vegada i per totes.

“A l’àmbit educatiu demanem a tots els agents educatius que aborden més la igualtat de gènere a les aules per tal de fer una societat millor. L’educació ha de ser la base de la igualtat”, conclou Pacheco. 

Comments are closed.