El CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot contra l’arranjament escolar.

COMUNICAT DE L’AMPA

Benvolgudes i benvolguts membres de la comunitat educativa del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot.

L’esborrany de l’arranjament escolar per al curs 2017-18 presentat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, proposa per al proper curs la supressió d’una unitat d’infantil de 3, 4 i 5 anys al nostre centre.

L’Ajuntament de Burjassot, el Consell Escolar del nostre Centre i la Coordinadora d’AMPES de Burjassot, han proposat sengles al·legacions perquè Conselleria es repense aquesta proposta i han estat aprovades per una ampla majoria al Consell Escolar Municipal del nostre poble.

Com a mesura de pressió per recolzar la proposta de no supressió dels Consells Escolars del Centre i Municipal, els diferents estaments de la comunitat educativa del nostre centre hem convocat per al proper dilluns dia 15 de maig a les 16:45h, a l’eixida de les classes, una concentració a la porta d’eixida situada al carrer Josep Carsí.

Volem animar a participar a tota la nostra comunitat educativa i a la resta del poble de Burjassot en aquesta acció reivindicativa per tal d’aconseguir que aquesta mesura contrària a l’aposta pel sistema d’ensenyament públic no es duga endavant.

PER UN SISTEMA PÚBLIC UNIVERSAL, GRATUÏT I DE QUALITAT!

NO AL TANCAMENT D’UNITATS AL SISTEMA DE TITULARITAT PÚBLICA!

Comments are closed.