Respostes a les preguntes de les AMPA sobre la vacunació escolar

Arran de la reunió virtual massiva del passat dilluns sobre la vacunació escolar i tal com vam informar, vam recollir totes les preguntes que deixaren les mares i pares de les AMPA federades al xat.  Els tècnics de la Secretaria Autonòmica de Salut Pública, sota la direcció de la secretària autonòmica Isaura Navarro, qui ja va estar present a la reunió explicant el procediment de vacunació i responent als dubtes plantejats, ha contestat una per una les vostres qüestions acomplint també el compromís assolit.

Podeu descarregar-lo: PREGUNTAS Y RESPUESTAS

Podeu compartir el document amb les famílies del vostre centre educatiu  i així contribuir a resoldre dubtes sorgits sobre la vacunació de xiquetes i xiquets i seguir lluitant, persona a persona, contra la pandèmia que condiciona les nostres vides però que aconseguirem superar amb l’esforç conjunt.

Demanar-vos disculpes a totes les persones que participareu o que no vàreu poder accedir per les limitacions i  problemes tècnics i anunciar-vos que en breu disposarem d’una nova eina telemàtica de comunicació i de participació.

Per acabar vos agraïm la vostra participació i el treball que feu dia a dia i a peu d’escola i IES. Vos recordem que teniu la FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA al vostre servei.

La Junta Directiva

Confederació Gonzalo Anaya

Comments are closed.