FAMPA-València crida a secundar la vaga estatal del 9 de març

FAMPA-València donem suport a la vaga general convocada per la Plataforma estatal el pròxim 9 de març i mostrem així el nostre rebuig a les retallades, la falta d’inversió en l’educació pública i la LOMQE que mai ha comptat amb el consens de la comunitat educativa.

Des de FAMPA-València exigim per damunt de tot que es derogue la llei educativa que ha comportat el desmantellament de l’escola pública a més d’afavorir la privatització de l’ensenyament com ha mostrat la reforma universitària del 3 + 2. Un camí cap a la privatització de l’ensenyament universitari i la limitació de l’accés a la universitat sols per als que la puguen pagar. Aquest desmantellament s’ha vist reflectit en l’augment de la concertació, en la destrossa de les infraestructures com al cas del presumpte robatori de CIEGSA i el BEI, l’augment de les ràtio, l’eliminació d’unitats al públic, la minva de professorat i de recursos al sistema públic i un llarg etcètera que ha significat la minva de la qualitat del nostre sistema educatiu públic.

El col·lectiu de pares i mares considera que ja és el moment que el Congrés paralitze els atacs al sistema educatiu públic. Des de FAMPA-València defensem una educació pública gratuïta, que garantisca la igualtat d’oportunitats per a tots els estudiants. És l’hora d’un pacte educatiu entre les forces polítiques que serà possible sempre que hi haja un vertader diàleg amb el conjunt de la comunitat educativa.

Així doncs fem una crida a tota la comunitat educativa, AMPA, professorat, alumnat, equips directius i personal no docent, des d’infantil a la Universitat, a secundar la vaga i eixir al carrer  el pròxim 9 de març. Per a escalfar motors esta mateixa setmana FAMPA-València es reunirà amb la Plataforma en defensa de l’Ensenyament públic per a determinar accions reivindicatives que culminen amb la vaga del dia 9.

València, 7 de febrer de 2017

Comments are closed.