FAMPA-València s’adhereix a les organitzacions de dones per l’#alerta feminista el 19J

FAMPA-València s’adhereix a les organitzacions de dones per l’#alerta feminista el 19J

 La federació d’AMPA de l’escola pública fa una crida a pares i mares a unir-se a la reivindicació feminista per la igualtat real entre homes i dones i contra la xacra de la violència de gènere.

 FAMPA-València ha animat este matí a les seues AMPA, a estar presents i participar en els actes que es convoquen en tots els Ajuntaments, el pròxim 19 de juny, com a famílies compromeses en l’educació per la igualtat dels seus fills i filles.

El col·lectiu de pares i mares n’està convençut que cal treballar a l’escola la igualtat i acabar d’una vegada i per totes amb la xacra de la violència de gènere per a contribuir a la igualtat efectiva i real entre homes i dones.

FAMPA-València denuncia el nivell d’inferioritat al que estan sotmeses les dones, col·lectiu amb menor taxa d’ocupació, desigualtat salarial, precarietat i pitjors condicions materials i de vida tenen des d’abans de la crisi.

Però allò pitjor i més sagnant és que són objectiu principal de la violència de gènere, una xacra a la nostra societat a la qual els diferents governs no han donat suficient resposta i a la què cal destinar tots els recursos i esforços per a poder eradicar-la.

Des de FAMPA-València demanem també augmentar el Pressupost General per al 2017 destinat a igualtat i a la lluita contra la violència de gènere en 120 milions d’euros, tal i com demanen les associacions i organitzacions de dones.

València, 12 de juny de 2017

Comments are closed.