FEVAEX presenta la seua oferta extraescolar per al curs 2017-2018

Des de la Fundació FEVAEX, un any més ens posem en contacte amb vosaltres, per a oferir a totes les AMPA federades en FAMPA-València, la possibilitat de planificar adequadament les activitats extraescolars per al pròxim curs.

El nostre objectiu és facilitar a les AMPA la contractació i el desenvolupament d’activitats extraescolars en els seus centres.
Les nostres activitats van des d’idiomes, ball modern, ioga, ceràmica i modelaje, art-attack, teatre, informàtica, activitats esportives, tècniques d’estudi i repàs, servei de matinera, ludoteca de vesprades, personal de suport al centre escolar, escoles vacacionals, etc.
La Fundació FEVAEX treballa amb les AMPA i els Centres Escolars de dues maneres diferents:

Opció Cobrament AMPA: S’estableix un preu fixe que es cobra a l’AMPA mensualment, independentment dels xiquets que realitzen l’activitat.
Opció Cobrament Individual Alumnes:  S’estableix amb l’AMPA un cost mensual per alumne de les activitats extraescolars que es desenvoluparan en el centre. I la Fundació FEVAEX realitza la gestió integral de les extraescolars durant tot el curs.
Desenvolupem les activitats extraescolars que l’AMPA sol·licite i ajustem les nostres tarifes en funció de les necessitats de cada centre, amb la possibilitat de contractar el personal que designe l’AMPA.
Si desitgen sol•licitar pressupost, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en els telèfons 961-042-470 i 655-894-966 en el nostre horari d’oficina, de dilluns a divendres de 09:30 a 14:30 hores.

Descarrega tríptic oferta

Esperem que us agrade i poder comptar amb vosaltres.

Us desitgem un bon estiu !!!

Natalia Comas
Fundació FEVAEX
96 1042470
gestion@fevaex.org

 

Comments are closed.