El proper 18 de febrer farà 3 anys que vàrem dir “PROU” i decidírem fer un tancament de 100 dies a l’escola per mostrar el nostre desacord amb una decisió injusta que negava el dret a 28 xiquetes i xiquets a matricular-se en l’escola junt amb els seus germans i germanes. Aquesta decisió anava, com moltes altres, en contra de la lògica, en contra del benestar dels xiquets i xiquetes, en contra de la seua educació i en contra de l’escola pública.

 El 18 de febrer farà 3 anys que va nàixer la PLATAFORMA CREMONA, i des de fa 3 anys treballem tots junts, i avui més que mai, per millorar la nostra escola i totes les escoles, per millorar l’educació pública, per garantir els drets dels nostres xiquets i xiquetes.

 Hem aconseguit moltes coses al llarg d’aquests 3 anys i hem demostrat que junts SÍ ES POT. Les coses van canviant i reconeguem que no estem, ni de lluny, igual que fa 3 anys. Però som conscients que encara queda molt per fer i anem a continuar recordant els nostres dirigents polítics els seus compromisos i les seues responsabilitats envers l’educació pública.

 Ha arribat l’hora de celebrar aquests 3 anys de lluita compromesa, de lluita neta i sincera i ho farem tots junts el proper dissabte 18 de febrer del 2017 amb una gran “festa” per reivindicar la importància de l’educació, per continuar lluitant per l’escola pública, per unes instal-lacions dignes, pels drets dels nostres fills i filles.

 Vine i participa.

T’esperem. TOTS SOM CREMONA

Comments are closed.