L’AMPA de l’IES Font de Sant Lluís reclama tres places de conserges que estan per cobrir

El centre té assignats un total de tres places de personal no docent en consergeria ja que el centre té 680 alumnes matriculats i en aquests moments no hi ha cap al centre.

L’AMPA denuncia que una de les places està per cobrir des de principis del mes d’octubre i les altres dues des del mes de novembre. “Des de la primera baixa s’han realitzat totes les gestions oportunes per resoldre la situació. Converses telefòniques, correus electrònics i entrevistes personals amb funcionaris dels diferents departaments de l’administració; Inspecció educativa, Personal no docent, Administracions públiques i justícia, Hisenda… sense aconseguir resoldre la situació fins al moment”, denuncien els seus representants.

En aquestes circumstàncies l’AMPA remarca que el centre presenta greus problemes en el control d’entrades i eixides de l’alumnat perquè a més és important destacar que en aquest institut conviuen alumnes menors d’edat d’ESO, Batxillerat i alumnes majors d’edat de Cicles Formatius. A més de no poder desenvolupar amb normalitat funcions com: atenció telefònica, atenció a les famílies, revisió de la seguretat del centre i tot el conjunt de les tasques pròpies de consergeria.
Amb la impossibilitat afegida de gestionar activitats de tarda, reunions, activitats extraescolars, obertura de biblioteca…

Des de FAMPA-València i en representació de l’AMPA de l’IES Font Sant Luis, exigim l’assignació de les tres places de conserge que li corresponen a l’institut.

IES Serpis en la mateixa situació

També a l’IES Serpis estan a la mateixa situació. Demanden que la Conselleria cobrisca la baixa d’una conserge necessària per al bon funcionament de centre. L’AMPA afirma que son molts els escrits enviats a la inspecció educativa i a la dirrecció territorial, i tot que comprenen la situación, no donen solución al problema.

Des de FAMPA-València i en representació de les nostres AMPA federades fem una crida a la Conselleria perquè done resposta a les necessitats d’estos centres.

Comments are closed.