Rubén Pacheco renova com a president de FAMPA-València

L’assemblea de la federació que es va celebrar dissabte a l’IES Isabel de Villena va aprovar el projecte de treball per als cursos 2022-2024 i renova l’executiva que el portarà endavant treballant per l’escola pública.

L’Assemblea General de FAMPA-València, en la qual estan representades totes les seues AMPA, ha reelegit per unanimitat al president de la federació de pares i mares, a Rubén Pacheco Díaz, de l’IES Misericòrdia de València.

Junt a ell, renoven també tot un equip de persones compromeses amb l’educació dels seus fills i filles amb moltes ganes de treballar i seguir lluitant per dignificar l’ensenyament públic.

Pacheco va presentar la proposta de nova executiva destacant la diversitat comarcal i agraint la implicació dels què han estat i dels què continuen. “Incorporem representants de comarques amb problemàtiques concretes com per exemple el Racó d’Ademús, perseguint així diversos objectius: donar veu a estes comarques i a les seues zones rurals i acostar a l’executiva comarques molt allunyades”, va subratllar el president.

El passat 19 de febrer el Consell de Govern, òrgan de decisió de la federació, va aprovar la renovació i el projecte de la nova executiva de la federació que va ser presentat en Assemblea General per a la seua ratificació.

Gestió aprovada per unanimitat

Durant l’assemblea es va donar compte de tota la memòria de gestió realitzada al llarg de tot un any marcat de nou per la pandèmia, incidint en la necessitat de reivindicació de les AMPA a la Conselleria d’Educació de totes les qüestions que estan enquistades com ara, la bretxa digital així com l’etern problema del pes de les motxilles que comporta problemes de salut a l’alumnat i que requerix de major inversió en taquilles als IES. També la reivindicació de la figura de l’infermera escolar i de les educadores socials als centres per tal d’atendre a l’alumnat. Tot això reclamant més participació en l’elaboració de normatives i decrets on la veu de les AMPA ha d’estar present. Les AMPA presents van insistir en el funcionament i participació en les comissions de treball de la federació on es tracten totes les qüestions que a les AMPA els preocupa i que s’han de canalitzar cap a l’administració.

L’assemblea va finalitzar animant a les AMPA, davant la pròxima celebració del Dia Internacional de la Dona, a visibilitzar eixe dia i a participar en  tots els actes que es convoquen pel moviment feminista en tots els municipis i ciutats, “perquè continua essent primordial la lluita feminista”, va concloure Rubén Pacheco, reelegit ja com a president de FAMPA-València.

Comments are closed.