Atenció AMPA/AFA!!!🙋🙋

Us convidem a participar en aquest repte viral, un concurs organitzat per Mirada blava, una associació de Catarroja de famílies amb persones amb autisme i que persegueix l’objectiu de conscienciar a la societat sobre aquest transtorn i tot el que implica.💙

Per a això, han contactat amb el cantant Aleix Martel i l’estudi de dansa de Evi Ruiz de la Vilajoiosa, que col·laboren de manera altruista per a posar la veu i la coreografia que els participants han de copiar i pujar a Facebook i Instagram.

🎶En què consisteix? En ballar la coreografia preparada per Evi Ruiz de la cançó “Autismo” de Aleix Martel, gravar-la i pujar-la a les vostres xarxes socials etiquetant a Mirada Blava, Estudi de dansa Evi Ruiz i al cantant Aleix Martel.

Per a rebre el video de la coreografía escriviu a miradablava18@gmail.com amb l’assumpte “2 d’abril + nom del centre escolar + classe”.

👉 El concurs va dirigit a l’alumnat de primària.

👉Els grups com a mínim de cinc persones, la idea és que participe tota la classe! (Solament s’acceptarà un vídeo per grup).

👉S’elegiran des de la directiva de Mirada Blava 10 semifinalistes i s’exposaran els elegits a xarxes, els vídeos més votats per Facebook i Instagram seran els finalistes i dels finalistes s’elegirà al guanyador mitjançant votació interna de Mirada Blava i Estudi de dansa d’Evi Ruiz. El premi és de 150 €.

Teniu fins al 2 d’abril per a participar!!! Animeu-se 👏🎶💙

#miradablava2deabril#2deabrilMB

Comments are closed.