Presentació del llibre “ El Negoci de les Aules”, de Moisés Pérez

La Plataforma per l’ensenyament públic ha organitzat  aquest acte de sensibilització de la comunitat educativa i defensa d’una escola de proximitat i contra el districte segregador en el qual el periodista Moisés Pérez he presentat el seu llibre “El negoci de les aules”, en l’Associació Coral El Micalet.  

Aquest estudi analitza els interessos econòmics i ideològics de la xarxa concertada-privada de l’ensenyament al País Valencià. A l’acte vam conèixer la teranyina que va ser beneficiada en detriment de l’escola pública, la situació de l’escola concertada en València i el paper que aquesta juga en qüestió d’educació inclusiva i de qualitat, així com els desafiaments, controvèrsies i potencials d’aquest model.

El periodista ens va descriure a la presentació cada u dels capítols que conformen la seua investigació: experiències de centres que han viscut la segregació de primera mà, la representació de les famílies migrades a l’escola concertada, les barreres d’entrada a estes escoles, qui és qui en aquest negoci,etc.

“El negoci de les aules” identifica, amb perspectiva històrica, els mecanismes i els actors que devaluen l’escola pública.

Comments are closed.