Exigim responsabilitat jurídica per a l’empresa pública Ciegsa

La presidenta de Federació d’Associacions de pares i mares d’alumnes (FAPA-València), Eva Grimaltos, ha denunciat este matí “la indecència que suposa la trama d’empreses afavorides per l’anterior govern valencià que instal·laven barracons i feien negoci a costa de l’educació dels nostres fills i filles ”.

Per a FAPA-València les informacions que s’estan publicant en determinats mitjans de comunicació ,sobre la manipulació de les licitacions de la empresa pública Ciegsa  entre 2008 i 2012 per a adjudicar la instal·lació de barracons als centres públics, demostren que el govern anterior del Partit Popular ha afavorit, suposadament, a empreses, no sols per a construir centres públics, si no per instal·lar barracons, ha malgastat diners públics i el que es més greu ha enganyat a totes aquelles comunitats educatives que a hores d’ara esperen la licitació dels seus centres des de fa molts anys.

“Mentre anaven caient sostres a les escoles, s’inundaven els barracons amb les pluges i eixiem al carrer per a reivindicar infraestructures de qualitat, el Partit Popular, feia negoci amb l’educació pública”, denuncia Grimaltos.

FAPA-València denunciava públicament fa un mes, no saber on estan els diners dels sobrecostos, un total de 1.129,1 milions d’euros, en la construcció de centres públics de Ciegsa. Ara a més exigix que actue la justícia davant d’esta “trama corrupta” de barracons encapçalada per l’empresa pública Ciegsa.

“Instem al Govern de la Generalitat que publique la inversió real als centres públics. Molts per construir dins dels plans Creaescola, diners que provenien sobretot del Banc Europeu d’Inversions i que per supost denuncie estes irregularitats a la justícia”, explica Grimaltos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.