Gran representació de dones en el que serà el nou Consell de Govern de FAPA-València

La federació d’AMPA culmina el procés d’eleccions a les assemblees comarcals on s’han elegit 80 representants

Amb el lema “FAPA convoca, tu tries”, la Federació de Pares d’Alumnes de la Província de València, tal i com ho manen els estatuts, ha estat immersa durant tres mesos en el procés d’eleccions del que serà el nou Consell de Govern de l’entitat, la funció del qual és de control i gestió de la federació, òrgan que a la vegada és veu del moviment de pares i mares per tot el nostre territori i de defensa dels drets de l’escola pública.

En totes les comarques la federació de pares i mares està representada mitjançant les seues AMPA; en cada comarca s’han realitzat 16 assemblees per a escollir a un total de 80 representants al Consell de Govern, d’entre ells 53 persones són dones i 27 homes. Destaquen comarques com ara la Ribera Alta, Utiel-Requena, Ribera Alta, Vall d’Albaida o València ciutat on la majoria són dones. En el cas de València ciutat de 14 representants, 12 son dones i 2 homes.

FAPA-València destaca la gran participació de molts pares i pares que s’han interessat en aprofundir en l’organigrama de funcionament de la federació i estan decidits a continuar amb el compromís de portar la seua veu a totes les AMPA en les comarques, a més de participar en Plataformes i moviments cívics on FAPA-València està representada.

L’objectiu de les assemblees comarcals ha estat, des de la transparència i la participació, sumar esforços per a continuar treballant per l’escola pública, la seua dignitat, la seua defensa.

El pròxim 30 de gener es constituirà el nou Consell de Govern de FAPA-València i posteriorment la que serà la nova executiva de la federació elegida en assemblea general.  La federació treballa a hores d’ara en la memòria de gestió d’estos dos anys i el nou projecte d’executiva on s’estan definint el objectius a aconseguir en les diferents àrees, la de participació comarcal i assessorament, la de formació, la de relacions públiques e institucionals, l’àrea jurídica i d’estudi normatiu i l’àrea econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.