La federació d’AMPA de l’escola pública crida a les seues AMPA a unir-se a la reivindicació per la igualtat real entre homes i dones.

Per tal de visibilitzar el treball de les dones i reivindicar la igualtat real, FAMPA-València anima a les seues AMPA, davant la pròxima celebració del Dia Internacional de la Dona, 8M, a participar  en  tots els actes que es convoquen en tots els municipis i ciutats.

La federació d’AMPA dona suport a una reivindicació global, educativa, laboral i política, demanant a les administracions públiques que doten de recursos per promoure l’equitat de gènere i avançar cap a una societat igualitària entre homes i dones. També demanem a tots els agents educatius que aborden més la igualtat de gènere a les aules per tal de fer una societat millor. L’educació ha de ser la base de la igualtat.

FAMPA-València denuncia allò pitjor i més sagnant: la violència de gènere. Xacra que es posa de manifest dia rere dia a la nostra societat a la qual encara no s’ha donat resposta suficient i efectiva, i a què cal destinar tots els recursos i esforços per poder erradicar-la.

Totes i tots els qui formem part de la comunitat educativa diem no a la violència de gènere i volem que, des de l’àmbit educatiu, s’implementen les mesures necessàries per avançar en la coeducació en tots els espais de formació, on la perspectiva de gènere siga transversal en totes les disciplines.

Comments are closed.