FAMPA-València celebra la seua Assemblea General anual 2024

L’assemblea de la federació que es va celebrar dissabte a l’IES Lluis Vives va aprovar el projecte de treball per als cursos 2024-2026 i renova l’executiva que el portarà endavant treballant per l’escola pública. A més, es va donar compte de la gestió de tot un any a les AMPA/AFA.

(València. 26/02/2024.)L’Assemblea General de FAMPA-València, en la qual estan representades totes les seues AMPA/AFA, ha celebrat aquest dissabte la seua Assemblea General anual. Durant la jornada, s’ha realitzat l’assemblea general ordinària i dos extraordinàries.

A l’assemblea ordinària es va donar compte de tota la memòria de gestió duta a terme al llarg de tot un any incidint en la necessitat de la contínua reivindicació de les AMPA/AFA a la Conselleria d’Educació de temes com ara el pla Edificant, la necessitat de més participació en l’elaboració de normatives i decrets amb la veu de les famílies, i la gestió econòmica dels centres en les activitats complementàries.

A continuació, durant l’assemblea extraordinària, s’ha reelegit per unanimitat al president de la federació, a Rubén Pacheco Díaz, de l’IES Misericòrdia de València. Junt a ell, renoven i s’incorporen també tot un equip de persones compromeses amb l’educació dels seus fills i filles amb moltes ganes de treballar i continuar lluitant per dignificar l’ensenyament públic. També va ser aprovat el Pla de Treball per al bienni 2024-2026, on es va acordar insistir en el funcionament i participació de les comissions de treball de la federació on es tracten totes les qüestions que preocupen a les famílies i que s’han de canalitzar a les administracions.

Executiva de FAMPA-València per al bienni 2024-2026

L’Assemblea va terminar amb l’aprovació de la renovació dels Estatuts de FAMPA-València.

Des de FAMPA-València expressem el nostre condol a les famílies que han perdut algun familiar en l’incendi de l’edifici a Campanar i tota la nostra solidaritat amb les persones que estan patint la tragèdia, i s’ha realitzat un minut de silenci.

Comments are closed.