FAMPA-València demana solució a la cantina de l’IES Bernat Guinovart

La federació majoritària d’AMPA trastllada a la Conselleria la problemàtica de l’AMPA de l’IES Bernat Guinovart d’Algemesí qui reclama l’apertura del bar de l’IES des de maig de 2017.

FAMPA-València ha enviat este matí una carta a la Conselleria d’Educació per a abordar la problemàtica de la demora en la reapertura de la cantina de l’IES per falta d’acceleració dels tràmits, situació que a hores d’ara també s’estan donant en altres centres, com ara l’IES Isabel de Villena de València i el IES Comarcal de Burjassot, per exemple.

L’AMPA lamenta que des maig de 2017 està en tràmit poder disposar del servei i no entenen quin problema impedeix que no es puga utilitzar a hores d’ara sols per falta de burocràcia i d’agilitat en els tràmits.

“700 famílies i 70 professors i professores que sofrim els inconvenients de no disposar de la nostra cantina, tan necessària per altra part per a la gran quantitat d’alumnat de secundària que no pot eixir del centre a prendre alguna cosa”, subratlla Fèlix Aranda, president de l’AMPA.

FAMPA-València demana junt a l’AMPA que s’agilitzen els tràmits, que es puga adjudicar aviat el servei sense més demora perquè el més perjudicat és l’alumnat que vol utilitzar-lo dia a dia.

 

Comments are closed.