FAMPA-València mostra el seu suport a l’AMPA de l’IES Balears en defensa de l’educació pública

La federació majoritària d’AMPA demana a la Conselleria que no tanque cap escola pública i menys que massifique aules en altres instituts.

El col·lectiu de pares i mares ha mostrat el seu suport este matí a l’AMPA de l’IES Balears, comunicant-li que iniciarà junt a ella les mobilitzacions necessàries per a frenar la proposta de reconvertir l’institut en una Escola d’Idiomes. FAMPA-València creu que un govern que ha abanderat la defensa de l’escola pública no pot ara no invertir en un nou edifici que albergue l’escola d’idiomes i menys encara desplaçar a l’alumnat a un altre institut on les classes quedaran massificades.

FAMPA-València es reunirà esta pròxima setmana amb les AMPA afectades, tant dels IES Balears i Marítim, com dels CEIP adscrits per a determinar quines accions cal dur endavant contra la supressió del institut.

Hem lluitat contra l’augment de ràtio i la massificació a les aules i sobretot perquè es defense l’escola pública i no permetrem que es tanque cap escola i ja es hora que comence a desaparèixer la concertació!”, explica Màrius Fullana, president de FAMPA-València.

La federació exigeix a la Conselleria d’Educació que deixe aparcada la proposta i que busque una altra alternativa per a no molestar a una comunitat educativa que sent com a casa pròpia l’IES Balears i més amb tot el mal que s’ha fet amb les retallades, la LOMQE i les polítiques neoliberals, amb el 103 com a paradigma.

Comments are closed.