FAMPA-València mou a les seues AMPA a participar en la manifestació del Dia de la Dona

La federació d’AMPA de l’escola pública fa una crida a pares i mares a unir-se a la reivindicació de la igualtat real entre homes i dones el 8 de març

 FAMPA-València ha animat este matí a les seues AMPA, davant la pròxima celebració del Dia Internacional de la Dona, a participar en els actes que es convoquen en tots els municipis com a famílies compromeses en l’educació per la igualtat dels seus fills i filles.

El col·lectiu de pares i mares n’està convençut que cal treballar a l’escola la igualtat de gènere i fa seu el lema “si ens eduques igual, serem iguals” per a contribuir a la igualtat efectiva i real entre homes i dones.

FAMPA-València denuncia el nivell d’inferioritat al que estan sotmeses les dones ja que són les que pitjors condicions materials i de vida tenen des d’abans de la crisi. No ocupen llocs de responsabilitat al mateix nivell que els homes, discriminadament cobren sous més baixos i això que les dones constitueixen més de la meitat de la població mundial i realitzen les dos terceres parts del treball que es fa al món.

Però allò pitjor i més sagnant és que són objectiu principal de la violència de gènere, una lacra a la nostra societat a la qual els diferents governs no han donat suficient resposta i a la què cal destinar tots els recursos i esforços per a poder eradicar-la.

Des de FAMPA-València creiem que cal dotar de recursos a l’escola pública per a poder acomplir un objectiu clar i únic: promoure l’equitat de gènere i avançar cap a una societat igualitària entre homes i dones.

FAMPA-València forma a les AMPA en igualtat

En estos moments, des de l’àrea de formació de FAMPA-València, mitjançant cursos i xarrades, es forma a les AMPA sobre igualtat de gènere. Baix el lema “Som iguals, som diferents” la federació forma a pares i mares perquè puguen tindre ferramentes de cara als seus fills i filles per tal de construir bé la igualtat de gènere i la prevenció de la discriminació.

Comments are closed.