Gràcies AMPA per la vostra implicació i assistència a l’Assemblea General

València, 4 de desembre del 2018

Estimades famílies de les AMPA de FAMPA-València,

Dissabte passat vam celebrar la nostra Assemblea General Ordinària anual. Volem felicitar la vostra participació i implicació, així com agrair la tasca que feu diàriament als centres d’ensenyament per tal de millorar el sistema educatiu de les nostres filles i fills, allò que més estimem en aquest món.

Hem donat un passet més per tal d’enfortir les eines que ens fiquem a l’abast de manera federada per actuar conjuntament en tots els espais. Hem intentat seguir amb la reivindicació al llarg dels gairebé quatre anys de canvi d’administració reclamant contínuament la dignitat pel sistema públic: una major participació, més recursos, més professorat, millora de les condicions dels centres, més capacitat de decisió per la comunitat educativa en conjunt i per les famílies en particular, etc. Aviat hi haurà eleccions i haurem de seguir aquest camí i enfortir la nostra lluita. Hem de reforçar encara més el teixit associatiu i aconseguir un sistema educatiu que ensenye en valors, solidaritat, democràcia, participació i igualtat, per combatre  posicionaments retrògrads, masclistes, xenòfobs i feixistes

Al pla de treball i la memòria debatuda a l’assemblea podeu trobar de manera ordenada totes les eines de les quals ens hem dotat per reforçar l’acció conjunta (la teniu al nostre web).  Us animem a la participació diària també coordinada amb la resta de les AMPA i a través de FAMPA-València. Us proposem que incrementeu la participació també més enllà dels centres. Volem participació, volem poder de decisió. Una manera d’aconseguir-ho és practicar-ho també internament al nostre moviment. Les AMPA som un dels moviments més importants del teixit social i l’ajuda mútua potencia la nostra acció.

Per un nou sistema educatiu totalment públic sense concertació, democràtic, gratuït, laic, coeducatiu, en valencià i solidari. Un sistema que ajude a les nostres menudes i menuts a ser unes persones crítiques i que, com a gent treballadora i part del nostre poble, contribuïsquen a aconseguir un demà millor on les persones siguem el que importa i no els diners i les mercaderies. Un nou sistema educatiu per un nou demà.

Endavant amb la nostra lluita i reivindicació.

Màrius Josep Fullana i Alfonso

President de FAMPA-València.

 

Comments are closed.