?‍?‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍??‍??‍?‍??‍?‍?

CARTA A LES FAMÍLIES AMB XIQUETS I XIQUETES DE 3 ANYS

A Castelló, València i Alacant, 8 de juny de 2020

Estimada mare, estimat pare,

Sabem que ha arribat un moment especial  en la vida familiar: l’hora de triar escola per a la menuda o el menut de la casa. Molt probablement ja haveu decidit quin centre educatiu vos agrada més, bé per proximitat al vostre domicili, al vostre treball; un criteri que solem reforçar amb els comentaris d’altres famílies que ens parlen molt bé de com funciona el cole o de les practiques docents innovadores de l’equip de Mestres o del paper de les famílies i de les AMPA en l’escola.

Nosaltres fa uns anys que vam triar escola per a les nostres fills i filles i, si,  dilluns,  tinguerem que tornar a triar, encara tindriem més clar que triariem ben convençudes  la xarxa de centres públics tal com ho vam fer en el seu dia. La nostra experiència com a famílies de l’AMPA és molt positiva perquè ens impliquem, dia a dia, en la vida de l’escola, treballant colze a colze amb els equips directius i docents, conserges i, per descomptat,  amb les famílies associades  per organitzar activitats, col·laborar, assessorar o canalitzar dubtes o propostes. Esperem tindre’t entre nosaltres a partir de setembre.

Com que coneixem molt bé les nostres escoles,  vos podem dir que la pública a hores d’ara és i serà la nostra opció. Entre les moltes raons, n’assenyalem una important per a nosaltres, per a vosaltres, per a totes i tots. És el fet que l’escola pública no deixa cap escolar enrere perquè volem avançar totes i tots per tindre un futur i una societat millor. I és que l’escola pública atén a totes i tots, sense diferències, amb equitat i amb tots els mitjans que aporta el motor de l’administració pública. Sabem que l’ escola pública està preparada per innovar, adaptar-se i millorar l’educació i que  xiquets i xiquetes son la prioritat de tota la comunitat educativa. A la pública, valorem molt els nostres mestres formats en noves metodologies i TICs, como també tot el personal professional que intervé com els mestres de suports, educadores, logopedes i pedagogs terapèutics; tots recursos públics i gratuïts al servei dels escolars. A l’escola pública no hi ha distàncies, les famílies ens sentim ben a prop dels nostres directors i directores i de mestres i professorats que saben que les famílies som part activa a l’escola.

És, per tot això, que vos animem a ordenar al formulari telemàtic amb les escoles públiques del vostre municipi o àrea d’escolarització amb la tranquil·litat i la confiança que tenim en el nostre servei públic de l’ensenyament.

Ens veiem a l’escola pública, la teua, la meua, la de totes.

Una abraçada virtual

Màrius, Marta, Rubén, Inés, Josep, Ana, Txomin, Gemma, Juan, Encarna…i moltes mares i pares d’alumnes de les AMPA de la Pública.

Vos compartim el nostre video de 35” on vos diguem les nostres raons per triar Pública

 

Comments are closed.