La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca manifestació contra les revàlides el pròxim 13 de desembre

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, FEPV, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, FEU, FdE, Acontracorrent, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, convoca manifestació en les tres capitals de província, Castelló, València i Alacant el pròxim 13 de desembre contra les retallades, les revàlides i la LOMQE.

Amb els lemes #SIalaPública,  #NOalaLOMQE,  #NOala Revàlida,   #RevertirRetallades, #NOal3més2,  les entitats que configuren la Plataforma s’uneixen de nou per a fer una crida als centres educatius i a les comunitats educatives per a eixir al carrer i dir no a la LOMQE i les revàlides que minven la igualtat d’oportunitats de l’alumnat.

La Plataforma vol de nou manifestar el seu rebuig a les continues retallades i a la privatització de l’ensenyament universitari amb el 3+2, però sobre tot al sistema d’avaluació de les revàlides imposat per la LOMQE perquè no millora la qualitat dels sistema educatiu, més bé al contrari, fa una criba de l’alumnat i l’aparta del sistema educatiu, sense tenir en compte el context social i econòmic i de l’entorn on s’educa, ni molt menys els recursos de cada centre.

A més considera que les revàlides no donen solució als problemes diagnosticats, afegint recursos i atenent a les necessitats educatives especials; per tant no responen a les necessitats reals com és complementar l’avaluació continuada de l’alumnat.

Per estes raons la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic fa una crida a secundar la manifestacio el pròxim 13 desembre a les 18’00 hores en les tres capitals de província.

Així mateix la Plataforma convoca, fins el dia de la manifestació, una sèrie d’accions per tal de moure les comunitats educatives, que es concreten en:

  • 1 de desembre. Xerrades i tancades educatives als centres educatius
  • 5 de desembre. 1 minut de silenci a les portes dels centres educatius
  • 5, 7 i 9 de desembre. Accions en xarxes socials
  • 12 de desembre a les 20’00 hores. Xocolatà i tancament a la Facultat de Magisteri (València)

Comments are closed.